Billy mincinosul – „chinurile” adolescenţei într-o reverie cu miros de portocale (ADRIAN PANDURU)

Pe scena Teatrului Naţional din Timişoara, la Sala 2, sâmbătă seară a avut loc un spectacol de vis, cu miros de portocale, Billy Mincinosul de Keith Waterhouse și Willis Hall ( în traducerea Geaninei Jinaru – Doboș). Distribuția: Ion Rizea, Cătălin Ursu, Ana Maria Cojocaru, Irene Flamann Catalina,Victor Manovici, Alina Chelba, Ana Munteanu, Mălina Manovici.

(Fotografii: Adrian Pîclișan / TNTm)

1392906_210319609137922_282556793_n

Billy Mincinosul a fost un show plin de culoare şi de antren, care a ţinut publicul mereu în priză. Viaţa unui tânăr care trece prin provocările adolescenţei şi care trăieşte într-o lume a lui, în care visele nu sunt interzise. Realitatea lui nu prea are de-a face cu cea a părinţilor lui ori a buncii, ori chiar a prietenilor. E un visător care are… scenarii în cap, nenumărate iubiri şi pentru care fiecare zi e o poveste.

billy mincinosul

O poveste plină de suspans şi de situaţii limită din care iese cum ştie el mai bine. O luptă între generaţii şi o luptă cu el însuşi, un tânăr care calcă în viaţă cu paşi reprezi şi fără să se uite în urmă. Un tânăr care-şi urmăreşte visele. De multe ori reveria ia locul realităţii. Îl mai aduc cu picioarele pe pământ părinţii, dar pentru puţin timp, pentru ca imediat după aceea Billy să se afunde din nou în vis, în lumea lui plină de dorinţe şi de scenarii de viaţă.

646x404

Sala 2 a fost plină sâmbătă seara de tineri, care s-au regăsit în acest Billy, cu prieteni, iubite, părinţi care nu-i înţeleg. Un spectacol care te ţine în priză, cu intermezzo-uri muzicale şi… naturale… un spectacol în care minciunile sunt simple… vise… cu miros de portocale proaspete…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s