Suntem Parallel(i) (G.PETROVICI)

Sâmbătă seara FEST-FDR a adus pe scena Sălii 2 un eveniment care merită mai mult decât majuscule. GroundFloor Group și Colectiv A, Cluj au prezentat piesa PARALLEL de Ferenc Sinkó, un Spectacol în limba engleză cu supratitrare în limba română, nerecomandat copiilor sub 16 ani. Distribuția le-a alăturat pe Lucia Mărneanu și Kata Bodoki – Halmen, într-un concept de Ferenc Sinko, cares emnează și regia artistică alături de Leta Popescu.

Fotografii: Adrian Pîclișan 

parallel03_resizeparallel09_resizeAerobic. Pentru început, Păr sub braț. șoc. Încrâncenare. Fitness. Apoi începe. Topless. Totul e doar pretext. Discurs. Ai senzația că pica cerul pe tine pentru că nu te-ai gândit la cel (cea) de lângă tine NICIODATĂ așa.

parallel01_resize parallel06_resize

Spectacolul Parallel, semnat Ferenc Sinkó și Leta Popescu  are la bază chiar experiențele protagonistelor Lucia Mărneanu și kata bodoki-halmen. Abordare directă: corp, identitate sexuală, refulare, acceptare. Corpurile în mișcare, drag-show-ul și muzica originală de Kata Bodoki-Halmen și Danaga fac spectacolul dinamic și penetrant.

parallel04_resizeparallel07_resize

E prea complet ce se întâmplă pe scenă ca să intru în detalii. Parallel este un MUST SEE! Atât.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s